WORKSHOP I TANTRISK MASSASJE

Dette er en workshop for deg som ønsker å få et et innblikk, en erfaring og lære litt mer om den tantriske massasjen.

Du kan komme som singel eller dere kan komme som par, kjærester eller venner. Er du singel vil du massere sammen med en annen singel, er dere par masserer dere hverandre.

I tantra anser vi kroppen som hellig, vi søker å møte den med varsomhet og respekt slik at vi kan begynne å erfare skjønnheten i berøring med dypt nærvær. Vi ønsker å la deg erfare det å gi og motta nytelse uten at den blir kroppsfiksert eller seksualisert, uten å måtte føle behovet for å erobre.

Denne dagen vender vi blikket inn til oss selv gjennom meditasjon, vi skaper nye møtepunkt gjennom en guidet øvelse og samtale. Deretter går vi over i massasjen, hvor vi trener på dybden i nærhet og intimiteten massasjen kan åpne opp for. Vi veileder deg slik at du kan komme i en dypere kontakt med deg selv, finne tilbake til de stille rommene i deg, til den hvisken som veileder din hverdag om du lytter.


Du lærer å stimulere kroppens naturlige erotiske flyt uten at den inneholder massasje av genitalier eller underliv. Treningen ligger i det å komme i kontakt med energien bakenfor slik at den kan åpne for en dypere kontakt innover, dette kan bane vei for økt ro og livsglede i hverdagen.

I dette nærværet med oss selv og et annet menneske, skapes en energetisk dans, et samspill både innover og utover. Dette gjør oss mottakelige, myke og sensuelle, samtidig som det styrker og gjør oss mer kraftfulle.

Velkommen til en myk og kraftfull dag i tantrisk massasje.


Pris: kr 1250,- pr. deltager.

Workshopen ledes av Hilde Aradia og Grete som begge er utdannet ved InnerLife-Akademiet, som Tantrika, veiledere og terapeuter, og ved Yggdrasil Sjamanskole som Seniorsjamaner. Sjamanisme finner vi komplementerende med Tantra. Vi har mer enn 20 års erfaring innenfor spiritualitet og personlig utvikling. Vi gleder oss til å se deg!